Ma 2021. május 06., csütörtök, Ivett és Frida napja van. Holnap Gizella napja lesz.

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Joomla! Slideshow

6726 Szeged, Temesvári krt. 33.

Levelezési cím:

6720 Szeged, Széchenyi tér 8.

Adószám:

18456327-2-06


 

U11-es Leány
Kenguru Kupa
7. forduló
(2021.04.10)
Szedeák Ezüstrókák vegyes - Szegedi KE Tabán Szellemek leány  81 - 20 


CIVIS KK Gyakorló II. Szarvas vegyes - Szegedi KE Tabán Szellemek 33 - 28 

Edző: Földi Alexandra: 
Kemény napnak néztünk elébe, hisz az első meccsen a 'vegyes' csapatnak titulált, nálunk jóval nagyobb fiúk ellen kellett a lányainknak megküzdeni. Ehhez képest is tudtunk szép kosarakat szerezni, így dicséret illeti a lányokat. A második meccsen a szarvasiak ellen küzdöttünk meg, ahol szintén a fiúk voltak többségben. Szokásunkhoz híven, már sokkal bátrabban léptünk a pályára, és bár az ellenfél hiányos csapata miatt hivatalosan mi győztünk, az eredmény szerint 5 ponttal kaptunk ki. 
Nagyon elégedett vagyok a lányokkal, nagyon szépen játszottak, főleg a második mérkőzésen. 
Örülök, hogy csapatunk tagjai ezekben a nehéz időkben is ilyen lelkesek, szorgalmasak és motiváltak, öröm velük dolgozni!.

U11 2021.04.10. s


U11-es Leány
Kenguru Kupa
7. forduló
Szedeák Dózsa (fiú) - Szeged KE Vadmacskák 63 - 14

Barna Níla 1, Nagy Zinka 6, Rátfai Réka 1, Révész Villő, Sándor Zsófi 5, Tímár Laura 1.


Szeged KE Vadmacskák - Szolnoki Bikák (fiú) 23 - 44

Barna Níla, Nagy Zinka 6, Rátfai Réka 1, Révész Villő, Sándor Zsófi 16, Tímár Laura.

Kónyáné Kapitány Gabriella, Czeglédi Tamás:
Ismét hat lánnyal voltunk kénytelenek nekivágni a fordulónak. A fiúk többen voltak, nagyobbak voltak - így most nem sikerült a bravúr. Nagyon küzdöttek, nagyon hajtottak a gyerekek, maximális dicséretet érdemelnek. Láttunk nagyon szép megoldásokat mind egyéni, mind csapat szinten. Dolgozunk tovább, és bízunk benne, hogy az utolsó fordulóra már jobb helyzetben leszünk, és teljes létszámmal tudunk kiállni.

U11 2021.04.11. s

U11-es Leány
Kenguru Kupa
(2021.03.13)
Kisújszállási SE - Szeged KE Vadmacskák 33 - 59 

BARNA NÍLA 7, BÁLÓ DORINA 13,  BEDNÁR NÓRA 22, RÁTFAI RÉKA 5, SÁNDOR ZSÓFI 7, TÍMÁR LAURA 5.


Szolnoki Bikák (fiú) - Szeged KE Vadmacskák  24 - 31 

BARNA NÍLA 5, BÁLÓ DORINA 6,  BEDNÁR NÓRA 12, RÁTFAI RÉKA 2, SÁNDOR ZSÓFI 6, TÍMÁR LAURA.

Edzők: Kónyáné Kapitány Gabriella, Láng Anikó: A járványhelyzet miatt sajnos csak hat fős csapattal tudtunk elutazni a fordulóra, így a reggeli induláskor még nem hittük volna, hogy ilyen boldogan térünk haza Kisújszállásról. Minden edző álma, amit ez a hat lány letett az asztalra - illetve a pályára. Technikai, taktikai tudásban, gyorsaságban, KÜZDENI AKARÁSBAN magasan ellenfeleink fölé nőttünk, sőt erőnlétben is, hiszen a két mérkőzést közvetlenül egymás után játszottuk. A fáradtság jelei csak a második összecsapás közepén jelentkeztek, ekkor a szolnoki fiúk néhány percre átvették a vezetést - egy ponttal. Szerencsére sikerült gyorsan átlendülni a holtponton, így mindkét találkozót magabiztosan nyertük meg. Ma mindenki tudása maximumát nyújtotta, és mint csapat is remekül helytálltak a lányok.
MINDENKINEK ÓRIÁSI GRATULÁCIÓ JÁR!
Reméljük, hogy hamarosan a többiek is velünk edzhetnek, és részt vehetnek hasonló sikerekben!

U11 2021.03.13. s

U11-es Leány
Kenguru Kupa (5. forduló)
(2021.02.21)
SZKE Vadmacskák - SZKE Szellemek 26 - 46 

Tóth Zsófi 7, Farkas Luca 5, Császár Noémi 4, Báló Dorina 4, Rátfai Réka 2, Tímár Laura 1, Papp Léda 1, Sándor Zsófi 1, Barna Níla 1, Gárdián Zsófia

Edző: Kónyáné Kapitány Gabi
Az első félidőben megint nagyon megilletődötten játszottunk, emiatt ellenfelünk tetemes előnyre tett szert. Sajnos a fizikai és magasságbeli fölény is a Szellemeknek kedvezett. A második félidőben már sokkal kiegyenlítettebb volt a játék, harcosan, bátran játszottak a lányok, viszont a dobásaink ismét rendre kifelé pattantak a gyűrűről, így már nem tudtunk jobban felzárkózni.


SZKE Vadmacskák- Szolnoki Bikák  38 - 31 

TÓTH ZSÓFI 12, CSÁSZÁR NOÉMI 7, BARNA NÍLA 5, BÁLÓ DORINA 5, SÁNDOR ZSÓFI 4, RÁTFAI RÉKA 2, TÍMÁR LAURA 1, PAPP LÉDA 1, FARKAS LUCA 1, GÁRDIÁN ZSÓFIA.

Edző: Kónyáné Kapitány Gabi: A két meccs közötti pihenőben a lányok felvértezték magukat valamilyen szupererővel, és egy teljesen más csapat lépett a pályára a szolnoki fiúk ellen. Remek védekezéssel kényszerítették az ellenfelet hibákra. Nagy iramú mérkőzésen végre megszereztük első győzelmünket! Pontosabb dobásokkal még nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna. A továbbiakban ebben kell fejlődnünk. Így is nagyon nagy dicséret jár a lányoknak!

U11 2021.02.21. s

U11-es Leány
Kenguru Kupa
(2021.01.31)
Tabán szellemek - Gyulasport Vidrák vegyes 14 - 97


Kisújszállási SE - Tabán szellemek  27 - 36

Edzők: Földi Alexandra, Czeglédi Tamás: Hatalmas gratuláció jár lányainknak! Az első mérkőzés félidejéig nagyon megilletődötten játszottunk a nálunk fizikálisan sokkal erősebb gyulai csapat ellen. A második félidőre kapott pontjaink számát csökkentettük és már sokkal bátrabban játszottunk. Ennek meg is lett a gyümölcse, a második mérkőzésen már sokkal határozottabban léptünk pályára és bár az utolsó negyed elején még egy pont volt a különbség, a végére nagyon szép kosarakkal nyerni tudtunk. Örülünk, hogy egyesületünk legfiatalabb tagjai ilyen jól szerepeltek, és azt is, hogy ilyen bátran vállalták az eddigi legtávolabbi utat.

U11 2021.01.31. s

U11-es Leány
Kenguru Kupa
(2020.10.18)
Cívis KK. GFE Gyakorló Szarvas - Szeged KE Vadmacskák 85 - 7

Szeged KE Vadmacskák: Sándor Zsófi 3, Báló Dorina 2, Barna Níla 1, Bíró Zoé 1, Gárdián Zsófia, Rátfai Réka, Tóth Zsófi, Papp Léda, Császár Noémi, Tímár Laura, Tóth Viktória


 

Szeged KE Vadmacskák - Békési Kis Gladiátorok 9-75

Szeged KE Vadmacskák: Sándor Zsófi 4, Barna Níla 1, Rátfai Réka 1, Tóth Viktória 1, Báló Dorina 1, Császár Noémi 1, Bíró Zoé, Gárdián Zsófia, Tóth Zsófi, Papp Léda, Tímár Laura.

 

Kónyáné Kapitány Gabriella: Az első fordulóban nem voltunk egy súlycsoportban az ellenfelekkel, hatalmas magassági és erő/súly fölényben volt a velünk szemben játszó vegyes, illetve fiú csapat. Az eredményből nem szabad messzemenő következtetést levonni, leginkább semmilyen következtetést nem kell belőle levonni. A mostoha edzés körülmények ellenére vállaltuk az indulást az első fordulóban, ezt a régióban rajtuk kívül egyetlen leány csapat sem tudta megtenni - ez mindenképpen dicséretes. Az első mérkőzés megilletődöttsége után a második meccsen erőre kaptak a lányok. Több szép megoldást is láthattunk tőlük, de sajnos sikeres támadás befejezést még keveset. A félidei büntetőket a második mérkőzésen ügyesen dobták, ezért is dicséretet érdemelnek.Reméljük, a továbbiakban a mi erőviszonyainknak megfelelő, leány csapatokkal is fogunk játszani, és megismételjük a tavalyi Kenguru és Megyei Bajnokságban elért sikereinket.Küzdeni tudásból jelest kaptak a lányok!

Kenguru 2020.10.18 s